Mobil

Word Flow-tangentbord i App Store men endast i USA

Microsoft-tangentbord, Word Flow

IOS-användare älskar verkligen Apples “enkla” tangentbord. Jag säger att det är enkelt eftersom det inte gör något speciellt, som att svepa över bokstäver för att låta oss skriva ord. Det bra med standardtangentbordet, eller snarare det dåliga med tangentbord från tredje part, är att de tenderar att köra ryckiga, särskilt när du byter språk eller använder Emoji-tangentbordet. I vilket fall som helst har Microsofts senaste erbjudande redan nått App Store: Word-ström. Dåligt: ​​Endast tillgängligt i den amerikanska App Store.

Och varför kom han endast till USA: s butik? Sanningen är att efter att ha provat det tidigare Hub Keyboard-förslaget tycker jag att de borde göra detsamma med det tangentbordet. Enligt min mening är lanseringen av Word Flow hastig eftersom den endast inkluderar amerikanskt engelskt stöd som Hub. Men kom inte i panik, eftersom Microsoft lovar att det kommer att finnas tillgängligt på andra språk. Nackdelen är att de aldrig sa något om när.

Word Flow, ett lovande Microsoft-tangentbord

Utan tvekan, om det finns något speciellt med Word Flow, kommer detta att vara det böjda tangentbordet. Som du kan se på skärmdumpen som visar detta Meddelande, han är tangentbordskurvor Och bokstäverna längst bort från vår tumme är längst ner, vilket gör att vi kan skriva med en hand, även om vi använder en 5,5-tums iPhone. Det är en bra idé som jag definitivt kan missa när jag tittar på saker på min iPhone från sängen och vill svara.

Dessutom, som många andra tangentbord från tredje part, Word Flow också glida för att skrivaJag använder inte ett alternativt tangentbord eftersom jag tycker det är väldigt bekvämt när jag försöker men det är inte så flytande som jag sa. Sanningen är att jag vill prova detta Microsoft-tangentbord och jag har till och med registrerat mig för betaversionen (inte testad), men det hjälper mig inte om det är på spanska. Det kommer att kräva tålamod.

Ladda ner Word Flow från US App Store.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK