Tillbehör

Välkommen till 2018 års Game Game Informer-praktikanter

Vintern är en av de bästa tiderna att stanna hemma och leka och krama. När vi förbereder oss för ytterligare ett roligt spelår är vi glada att presentera dig för TecNoticias interna team för vinter 2019. Dessa fantastiska författare hjälper oss att förmedla alla viktiga nyheter och kulturen för videospel under de närmaste tre månaderna. . Din kunskap om att arbeta i branschen. Kom och träffa de nya GI-praktikanterna

Nathan anstadt – Jag vill få bort detta: jag spelar videospel. Det gjorde jag alltid. Att plocka upp min brors Game Boy när jag var liten lade mig på ett mirakulöst sätt på vägen som ledde mig till detta bord i Minneapolis för TecNoticias. Jag gick i skolan specifikt för att lära mig skriva eftersom jag ville dela mina tankar om spel, det var spännande och surrealistiskt att lämna Colorado. Efter gymnasiet tillbringade jag större delen av min tid i detaljhandeln med videospel, från stora boxkedjor till traditionella retrobutiker. För mig var detta ett fantastiskt tillfälle att prata med människor från otaliga bakgrunder om videospel. Nu när jag skriver om spelen på TecNoticias hoppas jag kunna upptäcka denna långvariga passion på en plats som jag alltid har sett som en inspiration i min skrivkarriär, om än bara några månader. När det gäller mina spelintressen älskar jag Pokémon och allt från Nintendo men min smak förändras. Några av mina favoriter inkluderar Flower, Super Mario World och BioShock. Det är överallt, men min önskan att fånga dem slutar inte i Pokémon. Jag älskar att skapa en samling; Detta har varit min koppling till min personliga spelhistorik, liksom till den största spelhistoriken jag kunde ha förbisett. Jag är glad att vara här och jag kan inte vänta med att spendera de närmaste månaderna på att göra det jag älskar under den kalla Minnesota-vintern.

Vargjägare – Det är en stor ära att göra en praktikplats på TecNoticias i vinter. På gymnasiet var det tabu att visa upp din passion för videospel när du hade TecNoticias-problem på ditt skrivbord och nu arbetar jag på TecNoticias-kontoret. Fjorton år gamla Hunter skulle vara väldigt stolt. Några saker om Hunter, 23: Jag fick min kandidatexamen i journalistik från Shippensburg University i Pennsylvania och använde denna examen för att skriva om videospel på olika onlinesidor. Jag gillar en mängd olika spel i en mängd olika genrer, men några av mina favoritspel inkluderar Kingdom Hearts, Spider-Man, Spyro the Dragon, Overwatch och Tomb Raider. (Du kanske har skrivit fanfiction för vissa eller alla.) Jag är glad att jobba med den passionerade och erfarna rollen på TecNoticias och ser fram emot att samarbeta med er alla i kommentarerna! +10 Entusiasm.

Jason guisao Under längre tid än jag kan komma ihåg har TecNoticias tidningar brutalt lagts in i min brevlåda varje månad. Att vara bland de speljournalisterna i Minneapolis är en gåva med magiska proportioner. Även om jag saknar spelets klassiska guldålder och konsolerna i början av 90-talet var jag en del av den samtida scenen som började med PlayStation 2. Square Enix-serien höll mig uppe sent på kvällen. Och när Xbox 360 kom i butiker träffade jag äntligen produktiva utvecklare som Bungie och Infinity Ward. Men JRPG har alltid varit min favoritupplevelse (skrikande Persona 5 och Zodiac Age!). Jag blev kär i Overwatch när jag studerade kreativt skrivande på SUNY Geneseo. Och jag säger att kärleken är djup. Idag är jag en supportspelare i ett team av lojala lagkamrater som är dedikerade till att göra sig ett namn i Overwatch-konsolgemenskapen. Vilken välsignelse att vara här! På ett sätt är denna praktik min starthistoria. Jag kan inte vänta med att ta reda på vilka vägar som väntar på mig.


Med tanke på en karriär inom videospelskrivning? Om du vill utöka din nuvarande journalistik eller skrivutbildning genom att göra en praktikplats på TecNoticias accepterar vi för närvarande ansökningar för kommande sommarsemester. För mer information vänligen maila mig på adressen nedan eller klicka här för mer information.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK