Tillbehör

Fallout 76-uppdatering som låter dig bära mer …

Bethesda fortsätter att tillkännage och släppa patchar för Fallout 76 och idag är det inte annorlunda. Det Maryland-baserade företaget tillkännagav att online-shootern på nätet kommer att få en ny uppdatering nästa månad. Planerad att upphöra att gälla den 7 maj kommer Patch 9 att ta med en ny fraktion och öka artikelns vikt.

Plåstret heter Ever Upwards, ett mantra av Scout of Appalachia. Scouterna såg deras antal minska för både nyrekryterare och tidigare medlemmar på grund av effekterna av stora kriget. Därför kan alla och alla som vill hjälpa sin sak delta. För att bli en Pioneer Scout måste spelare kontrollera tågstationer.

Deltagare i Pioneer Scouts kan genomföra uppdrag som bågskytte, matlagning, simning och mer för att tjäna märken. Dessa märken kan handlas på Pioneer Scout-varuautomater för CAMP-objekt och olika andra byten. Belöningen för spelare som når Possum-rang är de svåraste märkena och de första ryggsäckarna.

Ryggsäckar debuterar med plåstret Ever Upwards. Bethesda anger inte hur mycket ryggsäcken kommer att öka i vikt. De kan dock utrustas med ett antal modifieringar som kan bearbetas, såsom ökad lastkapacitet, skademotstånd, kylenhet och mer. Ta en titt på bilden nedan för ett exempel på ryggsäckdesign.

Med dessa tillägg äger den dubbla upplevelsen i Fallout 76 rum över helgen. Tillgängligt i äventyrs- och överlevnadslägen startade Double XP torsdagen den 25 april kl 12:00 ET / 9:00 PT och slutar måndagen den 29 april kl 06:00 ET / 03:00 PT.

Bethesda släppte nyligen 8,5 patch. Cirka 2 GB på konsolen och strax under 1 GB på datorn lägger plåstret till de kontroversiella reparationssatserna och ett nytt fotoläge.

Källa: GameSpot

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK