Mobil

Canal Plus Yomvi, det bästa exemplet på en dåligt underhållen applikation

Digital Plus-streaming för iPhone

När den släpps Canal Plus Yomvi Det har blivit väl mottaget av betalningsplattformens kunder, men med tiden verkar användarna inte vara så glada längre, och sanningen är att allmän missnöje kan kännas om vi tittar på de privata forumen eller bara kollar recensionerna. I App Store. Det är dags att ta reda på vad som händer.

Brist på optimering

Vid denna punkt kan vi börja med att kommentera. otänkbar Några månader efter att ett företag som Digital Plus (Prisa) lanserades i Spanien har det inte uppdaterat appen till iPhone 5. Med iPhone 5 finns det fler och fler användare (jag är bland dem) och därför är allt fler inte nöjda med applikationen.

Även om utan tvekan de allvarligaste problemen uppstår under övervakningen. Jag har haft ofta avbrott i matcher. fler användare tittar på Även om det är en 30 megabyte-linje, kanske det roligaste är att det finns 5 kanaler tillgängliga på iPhone och tjugo-en kanaler på iPad … med ett mindre problem: jag har till exempel kontrakt med sportpaketet och jag kan inte få kanalerna tillgängliga på Yomvi. Och naturligtvis är jag inte den enda.

Ett bra stöd behövs

Digital Plus-streamingplattform

Kanske det smarta lyssna på användare och lösa problem, men när en person ser så mycket försummelse förlorar han hoppet. Jag har tappat bort antalet e-postmeddelanden som förklarat problemen och jag är medveten om att jag inte är den enda som kontaktar teknisk support på jakt efter lösningar som aldrig kom.

Det kommer antagligen att finnas en uppdatering som förbättrar saker på inte så länge, och det är det minsta de borde göra, förstås. för dina kunder. Jag är inte en vanlig Yomvi-användare, men om jag var det skulle det som hände inte ha gjort mig väldigt glad. Jag är den första som gärna betalar för den obestridliga siffran som Digital Plus Sports Package representerar för sitt utmärkta urval av innehåll och den höga kvaliteten på de produktioner och kommentatorer de ofta erbjuder, men Yomvi-incidenten är en oacceptabel skam för ett företag. har miljontals kunder.

Obs! Det stängdes oväntat av två gånger när jag försökte se om jag har lämnat något att se från appen. Mer information än vad vi tidigare kommenterat.

Appen är inte längre tillgänglig i App Store

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK