Blogg

Apple-blogg: Varför jag anslutit till iPhone

Skriven av Nandagopal RajanEl | New Delhi |Publicerat: 16 februari 2020 15:51:19

Apple-blogg Apple-blogg: Apple-enheter erbjuder så mycket att det gör dig bekväm som användare.

Jag får ofta frågan varför jag älskar Apple-produkter. Det finns en historia bakom varför jag litar på varumärket. Det borde vara 2012. Min son var nästan ett år gammal och han upptäckte nöjet att gå och vara där han inte borde vara. En dag bestämmer barnet sig för att ta reda på vad som händer när han kastar något från vår balkong.

Vi är på tredje våningen och balkongen har skyddats tätt med bambupaneler för att förhindra sådant kriminellt beteende. Det kan bara finnas små och fina saker. Så välj min frus iPhone 4, det året investerade vi båda i iPhone 4 eftersom de blev billigare två år efter att de släpptes. Telefonen har fritt fall på betongytan nedan, men överlever fallet med mindre blåmärken. Det är fortfarande någonstans i vårt hus och kommer att återupplivas om det får skulden.

Det är min iPhones tur efter några veckor. En natt tog jag min sons flaska och lade den bekvämt bredvid kudden. Mjölken som var kvar i flaskan på morgonen föll på min telefon precis under flaskan. Den här enheten överlever också för att se många iOS-uppdateringar.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

Dessa två exempel bildade grunden för mitt förtroende för iPhone och andra Apple-produkter. När det gäller telefoner är det enda andra märket jag litar på på det här sättet Nokia, som jag har några modeller hemma inklusive min första Nokia 3100.

Vad som hände med mig kan ge tur men det visar också vad dessa telefoner tål – nej, jag har inte försökt att sätta dem i en mixer.

Det finns mer. Apple-enheter erbjuder så mycket att det gör dig bekväm som användare. För någon som skriver mycket som jag skriver jag också det här spåret på en telefon, det är väldigt lugnande att veta att jag inte behöver spela in någonting på en iPhone eller iPad, till och med en Mac, till exempel.

Vi pratade om iPhone-batteriet på Apples blogg förra veckan. Är det dags för Apple att erbjuda ett bättre batteri?

Och iOS är väldigt intuitivt för Apple-användare, ja jag vet att Android-användare har svårt här och med tiden får du saker gjort snabbare. Till skillnad från Android, som är reserverat för OS-versioner, hjälper det de flesta iPhones att vara på den senaste versionen och du får samma funktioner och upplevelser på flera enheter. Det är också sällsynt att se en större förändring, du kommer in i en OS-uppdatering och du är sällan skrämd av de som kommer med en ny version.

Det finns också ett problem med förtroende. Jag måste erkänna att jag inte har aktiverat mitt kreditkort för Play Store trots att jag har använt hundratals Android-telefoner genom åren. På Apple bytte jag mitt kort dagen jag fick min första iOS-enhet. Detta litar på att mina data alltid kommer att vara säkra och på en enhet. Det betyder inte att du inte kan stjäla det från någon som har ett Pegasus-liknande vapen. Om du lägger tankar och pengar bakom det kan du inte vara två.

En sista sak och dessa är appar. Från Bear-appen skriver jag den här bloggen till Otters röstmeddelanden som transkriberar alla mina intervjuer, den första och kanske till och med privatplockade App Store. Och det är en bra anledning för mig att stanna kvar på iOS för tillfället.

Det fanns dock tillfällen då jag ville flytta från en iPhone. Vid den tiden blev jag fångad på en plats där telefonens batteri tog slut, och jag hade ganska många timmar under dagen. Med iPhone 11 Pro Max har denna problempunkt äntligen rättats.

Nästa vecka: iPhone-funktioner som jag inte använder och varför

https://platform.twitter.com/widgets.js

? TecNoticias finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och få de senaste rubrikerna

© TecNoticias

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK